Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MOOI Parfumerie Verberne in Hoorn herenigt zich met MOOI Parfumerie franchise

MOOI Parfumerie Verberne, gevestigd in Hoorn, kondigt met trots aan dat zij vanaf 13 november aanstaande weer onder de vlag van de franchiseformule MOOI Parfumerie zullen opereren. Dit besluit is een terugkeer naar de vertrouwde franchiseformule na een jaar onder een andere vlag te hebben gevaren.

Na een periode van 10 maanden heeft Parfumerie Verberne besloten om terug te keren naar de MOOI Parfumerie franchiseformule. Dit betekent dat zij hun klanten weer kunnen verwelkomen in
een bekende en vertrouwde omgeving, waar de focus ligt op kwaliteit, service, lokaal ondernemerschap en natuurlijk een uitgebreid assortiment aan beauty producten.

MOOI Parfumerie Verberne staat lokaal bekend om hun expertise op het gebied van parfum, beautyproducten en huidverzorging. Ze nemen tijd voor hun klant en leggen hen graag in de watten.
Met de aansluiting bij de franchiseformule MOOI Parfumerie, kunnen zij weer gebruikmaken van de naamsbekendheid en ondersteuning, zodat zij zich volop kunnen focussen op de persoonlijke service en lokale betrokkenheid.

MOOI Parfumerie Verberne nodigt iedereen uit om langs te komen en de vernieuwde winkelervaring te ontdekken. Een groots openingsfeest volgt in 2024, maar nu al kan de klant gebruik maken van mooie deals en acties.

Ontvang gratis meer informatie over MOOI Parfumerie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

MOOI Parfumerie

×