Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Motorhome Depot: Garantiepakketten voor zorgeloos camperplezier

Bij De Campermakelaar Motorhome Depot streven we ernaar om de wensen van onze klanten te overtreffen en hun camperervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Wij begrijpen dat potentiële kopers graag extra zekerheid willen bij de aanschaf van een tweedehands camper. Hoewel onze werkwijze al gericht is op het leveren van betrouwbare voertuigen, erkennen wij het belang van extra gemoedsrust, vergelijkbaar met de garantiepakketten die dealers aanbieden.

Unieke garantieopties voor camperliefhebbers

De Campermakelaar Motorhome Depot biedt nu de mogelijkheid aan klanten om garantiepakketten af te sluiten bij de aankoop van een tweedehands camper, iets wat normaal gesproken niet mogelijk is bij particuliere verkopen. Onze ervaren campermakelaars presenteren met trots twee speciaal geselecteerde garantiepakketten: het Camper Premium Garant pakket en het Camper Premium Garant Plus pakket, inclusief dekking in heel Europa.

Flexibiliteit en langdurige zekerheid

Wat deze garantiepakketten onderscheidt, is niet alleen de extra zekerheid die ze bieden, maar ook de flexibiliteit. Standaard hebben beide pakketten een looptijd van 12 maanden, maar klanten hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor een verlengde looptijd van 24 maanden, afhankelijk van de leeftijd of kilometerstand van de camper. Dit stelt onze klanten in staat om hun camperavonturen te plannen met een gerust hart.

Voordelen voor zowel kopers als verkopers

Als franchisenemer van De Campermakelaar Motorhome Depot ben je niet alleen in staat om voor verkopers marktconforme prijzen te realiseren, maar kun je ook extra voordelen bieden aan potentiële kopers. Net als bij dealers kunnen zij nu genieten van de gemoedsrust die gepaard gaat met het afsluiten van een garantiepakket bij de aankoop van een tweedehands camper.

Wil je meer weten over franchisen bij Motorhome Depot? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Motorhome Depot

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Motorhome Depot

×