Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mr. Jeff ‘t Hart spreker op FranchiseFormules Netwerkmiddag

De 7e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats op donderdag 22 Maart a.s. in Hotel New York te Rotterdam. Centraal thema van de 7e editie is: eCommerce binnen franchiseformules: Die mix van clicks en bricks is niet niks…

Tijdens de Netwerkmiddag 2018 zal Mr. ’t Hart onder meer vertellen over de wijze waarop in franchiseverband omgegaan moet worden met de verschillende kanalen die er zijn om in contact te komen met klanten en je diensten of producten te verkopen: “De verschillende kanalen en de verschillende rollen die franchisegever en franchisenemer daarbij hebben zorgen vaak voor frictie en mogelijke geschillen. Ook het hoge tempo waarin de ontwikkelingen zich tegenwoordig opvolgen zorgt voor discussies”.

Jeff zal ingaan op de wijzen waarop je als franchisegever en franchisenemer gezamenlijk afspraken kunt maken over de implementatie. Ook zal worden ingegaan op de gevallen wanneer niet samen afspraken gemaakt kunnen worden, en de (mogelijke) consequenties hiervan. Vervolgens zullen deze ervaringen worden gebundeld in een lijstje met do’s & don’ts op het gebied van E-commerce binnen franchiseformules.

Hij startte zijn juridische loopbaan bij een internationaal advocatenkantoor. Hij heeft zich in de loop der jaren steeds meer toegelegd op het (internationale) contracten- en verbintenissenrecht met als specialisaties franchise- en andere samenwerkingsverbanden. Hij was oprichter van het gespecialiseerde ‘niche’ advocatenkantoor Hart Legal Franchise Advocaten (HLF), thans AG Hart Advocaten. Hij staat dagelijks zowel toonaangevende (franchise)organisaties als individuele en collectieve (franchise)ondernemers en (franchise)verenigingen met raad en daad bij.

Deelnemen

De Netwerkmiddag wordt op donderdag 22 Maart 2018 a.s. voor de zevende maal in successie georganiseerd door FranchiseFormules.NL.

Tijdens de Netwerkmiddag staat het delen van kwalitatief hoogwaardige informatie over een bepaald thema altijd centraal. Daarnaast ligt de focus op netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche.

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s).

Klik hier om in te schrijven.

×