Multicopy en Adjiedj Bakas gaan samenwerking aan

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

blog Communicatietrends2

Multicopy The Communication Company is samen met trendwatcher Adjiedj Bakas een communicatieblog gestart gericht op het MKB en organisaties. De blog is onlangs gelanceerd op www.communicatietrends.nl.

“Trends geven richting aan wat je als ondernemer zou moeten doen. De laatste jaren hebben we gezien hoe snel alles verandert. Er is een nieuw normaal ontstaan, waarbij één ding zeker is: wat vandaag succes brengt, kan morgen al achterhaald zijn.” aldus Bakas. De trendwatcher kan naast het signaleren van trends, nu ook implementeren. “Het is de combinatie van signaleren, inspireren en oplossen dat het blog zo bijzonder maakt.”

Multicopy wil toegevoegde waarde bieden in communicatie, om die reden is de blog gestart. Op de blog worden de gesignaleerde trends en praktische informatie geplaatst. “Met tips, cases en veel meer. Eigenlijk zou elke ondernemer ons blog minstens twee, drie keer per maand moeten bezoeken als inspiratie.” aldus Multicopy directeur Annette Dales.

De nieuwe blog zorgde ook voor een nieuwe website met praktische oplossingen die de franchise formule biedt aan haar klanten. “Het zijn allemaal stappen die we zetten als het nieuwe Multicopy. Multicopy The Communication Company.” aldus Dales.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.