Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiCopy neemt drukkerij Asten over

multicopy-henk-kroon-658x630pxDrukkerij Skyline in Asten heet vanaf 22 mei jl.  MultiCopy Asten | The Communication Company. Daarnaast zijn zij met ingang van 1 april jl. een hecht samenwerkingsverband aangegaan met de MultiCopy vestiging in Eindhoven. Dit betekent dat MultiCopy haar klanten voortaan met twee vestigingen in Eindhoven en omgeving van dienst zal zijn.

Henk Kroon, eigenaar van Skyline: ‘Opdrachtgevers willen vandaag de dag communicatieoplossingen die verdergaan dan druk- en printwerk alleen. Door de samenwerking met MultiCopy maken we ineens een grote stap voorwaarts op dit terrein. Van huisstijlmanagement tot websites, van crossmedia tot totale mailingproductie, van complete beursstands tot posters, vlaggen en promotionele artikelen – we maken het voortaan allemaal. We blijven een zelfstandig bedrijf, maar wel onder de MultiCopy vlag.’

Skyline is een gereputeerd grafisch bedrijf met 18 medewerkers. Zij beschikken over zowel rotatie- als offsetpersen alsmede geavanceerde printstraten. Ze werken voor een zeer divers palet aan klanten: het midden- en klein bedrijf, grote organisaties met meerdere vestigingen, uitgeverijen en gezondheidszorginstellingen.

Jan Withaar, directeur franchising van MultiCopy’s moederbedrijf Franchise Services Europe: ‘Het is prettig om een ondernemer als Henk Kroon in ons midden te hebben. Onze ambities sluiten perfect op elkaar aan. Dat hij er meteen voor heeft gekozen om een samenwerkingsverband met MultiCopy Eindhoven aan te gaan, zegt genoeg. In deze tijd is schaalvergroting enorm belangrijk.’

Met de komst van MultiCopy Asten en het vooruitzicht van MultiCopy Tilburg – dat binnenkort door een andere franchisenemer wordt geopend – versterkt MultiCopy | The Communication Company haar positie in Noord-Brabant aanzienlijk.