Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiCopy niet in zwaar weer

16 oktober 2012

MultiCopy
Naar aanleiding van een artikel in het Financieele Dagblad stond in de nieuwsbrief van week 40 vermeld dat MultiCopy in zwaar weer verkeerd. In reactie op dit persbericht heeft MultiCopy contact gezocht met First Formula om dit artikel te nuanceren.

De franchiseformule heeft in Nederland momenteel 75 vestigingen. Ondanks het faillissement van  zes vestigingen tijdens de huidige recessie zegt Adriaan Theeuwes, marketing directeur van MultiCopy, dat dit positief af steekt bij de branchecijfers. “Bij MultiCopy is het aantal vestigingen de afgelopen vier jaar met slechts vijf procent gedaald terwijl branche breed liefst 35% van alle drukkerijen zijn gestopt.”

Adriaan Theeuwes: “Natuurlijk zijn er ook MultiCopy-vestigingen die het moeilijk hebben. Die krijgen alle ondersteuning die ze verdienen. We geloven echter dat de moeilijkste tijd achter ons ligt. Dat zien we ook bij onze collega’s van Sir Speedy en PIP in Amerika die ook onderdeel zijn van Franchise Services.  De strategie en het dienstenpakket slaan aan bij onze doelgroep het MKB.” Bij ruim 50% van de vestigingen de omzet gemiddeld met meer dan 8% procent is gegroeid.

dinsdag 16 oktober 2012.