Multicopy ondernemer van het jaar bekend gemaakt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Tijdens de verkiezing van Multicopy ondernemer van het jaar in Hotel Vianen is Loes de Bie uitgeroepen tot de Multicopy franchisenemer van het jaar 2016. Loes de Bie heeft haar Multicopy vestiging in Rotterdam Centrum gevestigd.

“Loes de Bie heeft bijna 20 jaar geleden het bedrijf van haar vader overgenomen. De Bie investeert in kennis, nieuwe communicatiediensten, uitstraling en heeft een sterke band met haar opdrachtgevers. Zij is een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers. Hoe zij haar bedrijf heeft veranderd in een compleet communicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl”, aldus algemeen directeur Gerard Slot.

Mandy de Vries (ook van Multicopy Rotterdam Centrum) won de prestigieuze titel van Verkoper van het Jaar 2016. Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland: “Verkoper is eigenlijk een verkeerde naam voor Mandy. Zij is adviseur, inspirator, bedenker, communicatieregisseur en veel meer. Voor haar klanten bedenkt zij efficiënte communicatieoplossingen, waarbij zij veel verder denkt dan druk en print. Zij komt met oplossingen waarmee haar klanten hun doelen kunnen bereiken. En dat zij het goed doet, bewijst haar omzetgroei.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website