MultiCopy opent communicatiecentra in Tilburg en Kerkrade

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

MultiCopy Parkstad - Ralph Hundscheid en Jan Withaar

Franchiseformule MultiCopy | The Communication Company opent een nieuw communicatiecentrum in de wijk Kraaiven in Tilburg en Parkstad in Kerkrade. De vestiging MultiCopy Tilburg is een volle dochter van Pondres, die hiermee haar dienstverlening in de Tilburgse regio verbreedt. De vestiging in Kerkrade was eerder Sync Grafimedia van ondernemer Ralph Hundscheid.

“We zijn de afgelopen tijd veranderd. We hebben steeds meer afstand genomen van het traditionele drukken en werden meer allround grafische business partners van onze klanten. We ontzorgden. Maar we willen verder. We willen echt de communicatiepartner worden van kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Daarbij past aansluiting bij MultiCopy,” aldus de Limburgse ondernemer.

MultiCopy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround communicatieondersteuner van kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Het dienstenpakket beperkt zich dan ook al niet meer tot druk- en printwerk alleen. MultiCopy bedenkt, maakt en regelt ook gepersonaliseerde directe mailings, crossmedia campagnes, promotionele artikelen, sign, autoreclame en complete beursstands, e-mailcampagnes, websites, webshops, apps en nog veel meer.

Kansen na de recessie

Michael Buitenweg, manager van MultiCopy Tilburg, ziet kansen na de recessie. “Juist nu de crisis voorbij is, liggen de kansen weer voor het oprapen. Alleen zijn markt en maatschappij behoorlijk veranderd. Nieuwe tijden vragen om nieuwe communicatievormen en die leveren wij. Snel, professioneel en bereikbaar.”

MultiCopy Tilburg combineert de expertise van twee ijzersterke partners. MultiCopy – onderdeel van een Amerikaanse organisatie – is al ruim 40 jaar actief voor het MKB. MultiCopy put uit een schat aan ervaring en biedt een breed scala aan communicatieoplossingen. Moederbedrijf Pondres daarentegen is expert in digitale communicatie, e-fulfilment en 1-op-1 communicatie voor grotere organisaties. Met deze deskundige partners aan onze zijde kunnen we projecten voor het MKB snel, slagvaardig en professioneel uitvoeren.”

Ruimte voor groei

Gerard Slot, directeur van Franchise Services Europe waartoe MultiCopy behoort voegt toe: “Met de komst van MultiCopy Tilburg en met Ralph Hundscheid binnen de keten, versterken we het nieuwe elan waarmee we de recessie uit zijn gekomen. De twee nieuwe vestigingen weten als geen ander hoe zij grotere bedrijven moeten helpen om nieuwe groeikansen te benutten. Het MKB – de motor van onze economie – heeft juist behoefte om de groei weer op te pakken. MultiCopy wil hen – nu ook vanuit Tilburg en Kerkrade – daarbij professioneel terzijde staan.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.