Multicopy opent vestiging in Enkhuizen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jûrgen en Daniël Steltenpool, twee broers, openen op donderdag 5 november een nieuwe vestiging van de franchiseformule Multicopy in Enkhuizen. Kleine en middelgrote bedrijven en organisaties kunnen bij dit allround communicatiecentrum terecht voor totaaloplossingen in communicatie.

Jûrgen Steltenpool geeft aan dat hun dienstverlening is uitgebreid: “Multicopy heeft tientallen jaren geleden nationale bekendheid gekregen als copyshop en sneldrukkerij. Natuurlijk drukken en printen we nog steeds, maar we doen erg veel meer. We zijn sterk in sign, zoals gevel- en autoreclame, billboards, vlaggen en alles wat groot en opvallend moet zijn. Maar ook in het maken en organiseren van de meest persoonlijke direct mailings.”

Daniël Steltenpool voegt daaraan toe: “Maar we ontwerpen en maken ook websites en apps voor smartphones en tablets. We leveren promotionele artikelen en bedrijfskleding. We zijn sterk in crossmedia en e-mailmarketing en nog veel meer.”

De broers maken de modernste communicatievormen en –middelen bereikbaar voor alle ondernemers. “We hebben adviseurs en designers, maar ook regelaars en productiemensen die ervoor zorgen dat we onze afspraken altijd stipt nakomen. Dat is de kracht van ons en ook typisch wat ondernemers in West-Friesland verwachten. Nu kunnen ze op één adres terecht en wordt alles piekfijn geregeld. Door collega-ondernemers die net zo betrokken zijn als zijzelf.”, aldus Jûrgen Steltenpool

Momenteel zijn er ongeveer 70 zelfstandige bedrijven in Nederland. Samen verzorgen zij de communicatie van zo’n 55.000 mkb-ondernemingen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website