MultiCopy Utrecht West wordt ook PostNL Business Point

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Per 18 oktober wordt een deel van MultiCopy Utrecht West ook een PostNL Business Point voor zakelijke klanten. Dit past binnen de strategie waarbij MultiCopy als MultiCopy | The Communication Company steeds meer de totaalpartner wordt van kleine en middelgrote organisaties in de regio.

Ondernemer Thedor Hoksbergen: “PostNL sluit de laatste postkantoren maar wil haar zakelijke klanten wel optimaal blijven bedienen. Met postbussen en zakelijke postdiensten, maar ook met diensten op het gebied van direct mail bijvoorbeeld. Met direct mail waren wij al partners van elkaar omdat wij veel DM maken voor onze klanten. De samenwerking gaat nu net een stukje verder waarbij zij gebruik maken van een deel van onze locatie en faciliteiten.”

Bij MultiCopy kunnen bedrijven en organisaties voortaan dus niet alleen terecht voor druk- en printwerk, maar ook voor distributiediensten. Vestigingsmanager Tim Lammers: “Wij maken de communicatie voor onze klanten beter, mooier, opvallender en effectiever. Of het nu gaat om huisstijl of brochures, om promotionele artikelen, crossmedia of beurspresentaties, om vlaggen of direct mailings: wij laten onze opdrachtgevers alle communicatiekansen benutten. Laagdrempelig en zorgenvrij. Wij leveren totaaloplossingen. En vanaf nu dus tot en met verzending en logistiek.”

dinsdag 18 oktober 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.