Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Multifranchise-familie Bun breidt uit naar Hilversum

Vorig jaar heeft de franchisefamilie Bun het winkelcentrum de Riebeeck Galerij in Hilversum gekocht. In dit winkelcentrum zitten onder andere een slagerij, kapper, snackbar, kledingzaak, tabakswinkel en supermarkt. Eind dit jaar zal de Plus-supermarkt in dit winkelcentrum worden vervangen door een Albert Heijn filiaal.
Over Bun familie

De Bun familie is in de afgelopen jaren van een melkwinkel uitgegroeid tot een succesvolle holding met meerde franchisevestigingen van Ahold. Familie Bun is niet alleen actief in het kopen van winkelcentra, maar ze bezitten ook vastgoed. De familie heeft meerdere projecten lopen om gebouwen op te knappen. Op dit moment zijn ze bezig met het renoveren van zo’n twaalf gebouwen, waaronder huizen, winkelcentra en appartementen. ‘’Wij proberen bestaand vastgoed toekomstbestendig te renoveren’’, zegt de Bun familie op hun website.

Voornemens winkelcentrum

In Hilversum gaat de Bun familie zich focussen op het opknappen van het winkelcentrum. Het winkelcentrum is gebouwd in 1961 en is aan vernieuwing toe, zegt de Bun familie op hun website. De nieuwe Albert Heijn wordt het 22e filiaal van de Bun familie. Bun zal het filiaal zelf inrichten en de vestiging tot een prettige winkellocatie maken. ‘’Zo werken we samen aan het succes va ons bedrijf en een optimale beleving voor de klant.’’

×