Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Multimate’s omgebouwd naar Hubo

DGN retail heeft weer twee Multimate vestigingen omgebouwd naar de Hubo formule. Inmiddels is het aantal Multimate’s in Nederland op twee handen te tellen. DGN is van plan eind april alle Multimate’s en Hubo’s omgebouwd te hebben naar de vernieuwde huisstijl van Hubo.
Multimate Castricum

De ombouw van Multimate Castricum naar Hubo zal op 25 maart a.s. officieel zijn afgerond. Het bedrijf kent een lange doe-het-zelf geschiedenis. De vader van de huidige franchisenemer startte met het “Handyhouse” en trad daarna toe tot de Doeland inkoopcombinatie. Het bedrijf verhuisde in 1996 naar de Castricummerwerf en werd toen een Big Boss bouwmarkt. Vervolgens werd het bedrijf een Multimate. Het huidige personeel zal ook werkzaam zijn in de nieuwe Hubo.

Multimate Bunschoten

De Multimate in Bunschoten is erg bekend in de regio Bunschoten-Spakenburg. Dit komt mede doordat de bouwmarkt daar gratis bezorgt. Ook zagen zij, in hun eigen houtzagerij, kosteloos hout op maat voor de klanten. De Multimate in Bunschoten is in 2002 geopend aan de Kronkels 25. Het personeel van de winkel heeft meegeholpen aan de verbouwing. Op 18 maart a.s. zullen de deuren worden geopend van Hubo Bunschoten.

×