Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai gaat verder onder de vleugels van Cavesco

Merkenhuis Cavesco (franchisegever van Chocolate company, Doppio Espresso en Barista Cafe) gaat uitbreiden. Door middel van een partnerschap met koffiebranderij Single Estate Coffee Roasters en franchiseorganisatie MultiVlaai ontstaat een unieke positie met een brede basis voor zowel de formules als de betrokken franchisenemers op het gebied van patisserie- en koffiekennis.

De keten versterken

Cavesco heeft veel kennis van koffie, maar vind zichzelf geen specialist op het gebied van convenience en patisserie. In de zoektocht naar het versterken van hun keten zijn zij in contact gekomen met de eigenaren van MultiVlaai, die een partner zocht die hen zou kunnen ondersteunen op het gebied van franchise.

MultiVlaai is als zelfstandige entiteit in het merkenhuis van Cavesco ondergebracht. Hierdoor krijgen alle betrokken partijen toegang tot elkaars expertise. Cavesco zal door het verenigen van professionaliteit en kwaliteit binnen de groep ieder product bijzonder en uniek zal zijn.

Dienstverlening blijft hetzelfde

De consument gaat weinig merken van de consolidatie; de eigen naam, bekende gezichten en uitstraling blijven behouden. Voor de ondernemer zal ook de dienstverlening vanuit de servicekantoren volwaardig en hetzelfde blijven.

Volgens Marco Vink, operationeel directeur van MultiVlaai, zal de bundeling van kracht, ervaring en kennis een volgende stap zijn in de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Vooruitstrevend en innovatief

Peter van Eijl, oprichter en eigenaar van Cavesco, is hiermee trouw aan zijn visie van meer samenwerking in een gefragmenteerde markt. “Wij willen innovatief en vooruitstrevend in de markt zijn én blijven. We houden onze ogen open voor andere kansen om het merkenhuis verder te versterken.”

Ontvang gratis meer informatie over MultiVlaai

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

MultiVlaai

×