Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mustapha Sarti: Pionier en succesvol franchisenemer van KeukenCoach

In de dynamische wereld van franchising is Mustapha Sarti een naam die met trots kan worden genoemd. Als de eerste franchisenemer van KeukenCoach heeft Sarti niet alleen zijn stempel gedrukt op de keukenbranche, maar ook laten zien wat passie en toewijding kunnen bereiken. Al drie jaar is Mustapha actief bij de formule.

“Wat mij het meest aanspreekt aan de formule van KeukenCoach zijn de mensen met wie ik werk. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. Ik bekijk elke klantvraag alsof het om mijn eigen keuken gaat,” vertelt Sarti met enthousiasme.

Met een achtergrond in de keukenbranche en een verleden bij I-KOOK, kwam Sarti in aanraking met het concept van KeukenCoach. “De nadruk op advisering en service sprak me enorm aan,” zegt hij. “Bij ons begint het werk pas echt na de handtekening van de klant. We vieren pas als de keuken perfect is opgeleverd en de klant tevreden is. Een tevreden klant is de beste reclame; die levert in no time vier nieuwe klanten op.”

De innovatieve formule van KeukenCoach

KeukenCoach, een formule die valt onder de Keukenspectrum Groep, is opgericht met het doel om klanten een unieke en persoonlijke keukenervaring te bieden. De eerste winkel werd geopend in de Woonmall Villa Arena in Amsterdam, en sindsdien is het netwerk gegroeid met vestigingen in Amersfoort, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Het concept richt zich op volledige begeleiding van de klant, van concept tot oplevering, met een sterke nadruk op service en klanttevredenheid.

“Onze aanpak is maatwerk in samenwerking,” legt medeoprichter Roel Oostra uit. “We kennen onze klanten echt en dringen geen keurslijf op. Dit handwerk zorgt ervoor dat we authentiek en wendbaar blijven. Integriteit en authenticiteit zijn kernwaarden die we koesteren en die niet mogen veranderen.”

De toekomst van KeukenCoach

Voor Sarti betekent franchisenemer zijn bij KeukenCoach ook een kans om te groeien en te innoveren. “Ik vond het als ondernemer interessant om in een vrij nieuwe formule in te stappen. Dat betekent dat je wat meer vrijheid hebt om te ondernemen en initiatieven te nemen,” zegt Sarti.

KeukenCoach is trots op zijn innovatieve aanpak en het vermogen om zich aan te passen aan de veranderende markt. “Om relevant te blijven moeten we steeds veranderen. Het is een soort van topsport,” aldus Sarti. “Wat niet moet veranderen zijn onze waarden zoals integriteit en authenticiteit. Snel schakelen, wendbaar blijven en menselijk zijn, die dingen moeten blijven.”

Met de opening van de vijfde KeukenCoach-vestiging in Utrecht, beheerd door Sarti, laat de Keukenspectrum Groep zien dat hun formule succesvol is en klaar voor verdere expansie. De broers Jaap en Roel Oostra, oprichters van de Keukenspectrum Groep, blijven bouwen aan een solide toekomst gebaseerd op gemeenschappelijke waarden en jarenlange ervaring. “We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken,” benadrukt Roel Oostra.

Benieuwd naar Meer?

Wil jij ook deel uitmaken van het succesverhaal van KeukenCoach? Vraag dan nu meer informatie aan via het formulier hieronder en ontdek de mogelijkheden om zelf een succesvolle franchise op te zetten. Bezoek ook de informatiepagina van KeukenCoach op onze website voor meer details.

Ontvang gratis meer informatie over KeukenCoach

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

KeukenCoach

×