Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Na 30 jaar: “Met een lach en een traan op zoek naar opvolger MultiVlaai Tilburg”

Van jongs af aan hadden Pim en zijn vrouw Conny de wens om een eigen onderneming te starten. Het stel was op zoek naar een formule waarbinnen foodproducten gecombineerd konden worden in een dagzaak. Op deze manier kwam het stel ruim 30 jaar geleden terecht bij MultiVlaai in Tilburg. “Het was liefde op het eerste gezicht,’ vertelt Conny. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is het stel op zoek naar een opvolger voor de goedlopende vestiging in Tilburg. “Wij zoeken iemand die betrouwbaar is en in staat is de vestiging op dezelfde manier (of zelfs beter) te runnen zoals wij de afgelopen 30 jaar, met veel liefde en passie, hebben gedaan,” vertelt Pim.

MultiVlaai Tilburg: wat maakt ons anders?

In de vestiging kunnen klanten terecht voor o.a. een heerlijke kop koffie, verse vlaaien, macarons en nog veel meer. Maar dit is slechts een deel van wat Pim en zijn team zijn klanten aanbiedt: door gepersonaliseerde service te bieden en oprecht geïnteresseerd te zijn maakt Pim het verschil voor zijn klanten. “Dit is de afgelopen 30 jaar, elke dag opnieuw, mijn uitgangspunt geweest,” vertelt Conny vol overtuiging. “Een gesprek over wat momenteel speelt in het leven van een klant of een handgeschreven kaart bij een bestelling.”

Dit heeft in de loop der jaren dubbel en dwars zijn vruchten afgeworpen: Pim en zijn team hebben een ijzersterk klantbestand opgebouwd bestaande uit loyale klanten die wekelijks terugkeren. “Dit is precies waar ik het altijd voor heb gedaan. Blije klanten geven ons zoveel positieve energie!”

De vestiging ligt op een unieke locatie in het centrum van Tilburg: gevestigd in de aanlooproute naar de belangrijkste winkelstraten, binnen 22 zitplaatsen en een zonnig terras met uitzicht op de kerk en de Oude Markt. Ook de bezorgservice loopt als een trein: Pim krijgt dagelijks bestellingen van particulieren, bedrijven en instanties die hun personeel willen trakteren op een lekker punt gebak.

Meebewegen met de tijd

Het succes van de winkel komt mede voort uit het vermogen om aan te passen aan veranderende tijden: door de jaren heen zijn er wereldwijd nieuwe producten op de markt gekomen die ook graag op tafel staan bij mensen als zoeternij. “In mijn ogen is dit iets waar wij als lokale ondernemer, maar ook MultiVlaai als formule, altijd goed op weten te anticiperen.” Het assortiment in de vestiging in Tilburg is volledig up-to-date: “alles wat MultiVlaai landelijk aanbiedt hebben wij op de kaart staan. Op deze manier kunnen wij een zeer brede doelgroep (blijven) bedienen,” legt de ondernemer uit.

Een ander voordeel van ondernemen onder de vlag van MultiVlaai is dat je precies weet waar je aan toe bent en veel al is geregeld voor startende ondernemers. “De vestigingen hebben een universele uitstraling en de insteek is dat alle ondernemers hetzelfde liedje zingen, maar daarbinnen is veel speelruimte,” legt Pim uit. Hierdoor is het mogelijk dat er ook een aantal lokale producten op de kaart worden aangeboden, maar altijd in goed overleg met de franchisegever.

Een gouden herinnering: Hollandse vlaaien voor het hele dorp

Eén moment uit de afgelopen 30 jaar dat Pim altijd bij zal blijven? “Er zijn ontelbare momenten waar ik nog vaak aan terugdenk, maar één moment zal ik nooit vergeten,” begint Pim. Regelmatig krijgt het ondernemersstel gasten die vlak over de grens in België of Duitsland wonen over de vloer. “Op een dag mochten wij een Belgisch echtpaar verwelkomen in onze vestiging. Kort daarna kreeg ik een bijzonder verzoek van hen: 385 vlaaien!” vertelt Pim enthousiast. “Argwanend belde ik hem op, maar wat bleek: het stel ging trouwen en héél het dorp kreeg een punt vlaai uit Holland. Ik ben er heen gereden met een overvolle bestelbus: het kersverse bruidspaar was dolblij!” vertelt Pim trots. “Dan ben ik zo trots op mijn team. We hebben dit wel weer even gedaan samen.” vertelt Pim met een grote glimlach op zijn gezicht.

Een goed moment!

Voor een nieuwe ondernemer is het een bijzonder gunstig moment om juist nu in te stappen bij MultiVlaai want de formule zal opnieuw een aantal belangrijke aanpassingen gaan doorvoeren in productaanbod, inrichting, communicatie en dat alles met een nieuw Logo! Deze veranderingen zullen de komende periode geleidelijk worden doorgevoerd binnen de formule.

Word jij de opvolger van MultiVlaai Tilburg?

Na 30 jaar is het voor Pim en zijn vrouw tijd om het stokje over te dragen. Uiteraard kan onze opvolger een stuk gedegen ondersteuning van zowel het hoofdkantoor als van ons verwachten. “Wij heb zelf twee kinderen, maar deze vestiging in echt ons derde kindje. De opvolger neemt een zeer succesvolle MultiVlaai vestiging over. Samen met mijn team hebben wij hard gewerkt om van deze vestiging een begrip te maken in Tilburg. Overdragen doe je dus niet zomaar aan iemand. Ik zoek iemand die onze winkel binnen stapt en direct, net als wij 30 jaar geleden, dat ‘liefde op het eerste gezicht’-gevoel ervaart. Iemand die met veel passie en ambitie deze MultiVlaai vestiging laat voortbestaan.

Heb jij vragen over deze vestiging of ben je geïnteresseerd in de overname? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier.

 

Ontvang gratis meer informatie over MultiVlaai

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

MultiVlaai

×