Na ‘Mevrouw’ nu ook Meneer de Aankoopmakelaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Mevrouw de Aankoopmakelaar introduceert de nieuwe formule Meneer de Aankoopmakelaar. Naast haar vrouwelijke makelaarsformule hoopt de aankoopmakelaar met deze nieuwe formule ook mannelijke franchisenemers aan te trekken.

“Mevrouw de Aankoopmakelaar is ambitieus en wil blijven groeien. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, werken er bij Mevrouw de Aankoopmakelaar alleen maar vrouwen. Met de oprichting van Meneer de Aankoopmakelaar kunnen we de hele markt bedienen’’, aldus oprichtster Esther van Heteren.

“Meneer de Aankoopmakelaar is vooral op zoek naar aankoopmakelaars die bekend zijn in een bepaalde stad of regio. Daarbij zullen zij ondersteund worden in het opzetten van de vestiging. Hiervoor kunnen wij alle handvatten aanreiken en houden we nauw contact met de franchisenemer. Ondanks dat we onze ‘eigen winkel’ runnen, onderhouden we goed contact en begeleiden intensief. Zo kunnen we de kwaliteit blijven garanderen”, vertelt Van Heteren.

Inmiddels 9 jaar geleden opende Mevrouw de Aankoopmakelaar haar eerste vestiging en zette de formule voet in de Nederlandse makelaarsmarkt. De franchiseformule heeft momenteel 7 kantoren in; Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Tilburg en zelfs een buitenlands avontuur in Barcelona.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.