Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2021 uitverkocht!

Op donderdag 14 oktober a.s. wordt Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema van dit jaar is: ‘Leiderschap’. Inschrijven voor het franchisecongres kan niet meer, het congres is tot de laatste plaats gevuld.

Het congres wordt voorgezeten door RTL Nieuws presentatrice Meike de Jong. Naast de plenaire onderdelen zijn er seminars verzorgd door Marcel Slaghekke (CEO Staffing Associates), Ruud van Munster (CEO DA Drogisterij en Parfumerie) en Lizan van der Pol (eigenaar Bagels & Beans). Daarnaast zijn er workshops welke onder leiding staan van De Beren, 30ml Coffee Roasters, De Nationale Franchise Gids en Fortune Coffee.

Eén van de onderwerpen die populair is en die behandeld zal worden is het werven van ondernemers. Workshopvoorzitter Tim Hazekamp vertelt: “Voor veel formules is het optimaal inrichten van het wervingsproces nog altijd een hele uitdaging. Dit terwijl er best een aantal processen en stappen vastgelegd kunnen worden. We gaan donderdag met elkaar in gesprek om te zien wat we van elkaar kunnen leren.”

Een kijkje achter de schermen

Tevens zijn er hoge verwachtingen van de seminars van Staffing Associates en DA Drogisterij en Parfumerie. Beide formules hebben veelbewogen periodes achter de rug, en bieden de bezoekers een kijkje achter de schermen bij hun respectievelijke bedrijven. Bezoekers krijgen ruim de tijd om vragen te stellen.
Als afsluiter van het goed gevulde programma geeft Lizan van der Pol (CEO Bagels & Beans) een presentatie over de afgelopen periode bij Bagels & Beans, en hoe ze zelf als mede-eigenaar en (nieuwe) directeur tegen leidinggeven aankijkt.

“Ieder jaar weer is het Het Nationale Franchise Congres uitverkocht, we verwachten meer dan 100 verschillende franchiseformules. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen,” aldus organisator Tiago Jurgens.

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×