Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Natuurwinkel Apeldoorn geopend

Donderdag 28 november jl. is de eerste Natuurwinkel in Apeldoorn geopend. De vestiging staat onder leiding van ondernemer Stephan Blankenaauw. De opening werd gevierd met aanbiedingen en proeverijen.

De nieuwe Natuurwinkel was voorheen een vestiging van GooodyFooods. Formulebeheerder Wessanen Benelux maakte in 2012 bekend met deze formule te stoppen. Natuurwinkel zou op deze manier sterker worden en makkelijker kunnen groeien.

Blankenaauw vertelt aan biojournaal over zijn nieuwe winkel: ‘’De producten in onze winkel zijn met zorg geproduceerd: met respect voor mens, dier en milieu. Dat er in de biologische land- en tuinbouw zoveel aandacht wordt besteed aan het welzijn van mens en dier betekent ook dat groenten en fruit bij ons soms wat prijziger zijn dan mensen wellicht gewend zijn. Dit komt omdat onze producten zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen geteeld worden, en langer de tijd krijgen om te groeien en te rijpen. Er worden geen conserveringsmiddelen of synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen toegevoegd en er wordt een eerlijke prijs betaald aan de producent. Bovendien komt alles, waar mogelijk, uit de regio: boeren geitenkaas uit Stroe of lokaal gebrouwen bier uit Apeldoorn.’’