Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Natuurwinkel Gouda heropend na vernieuwing

Op 22 mei jl. vierde Natuurwinkel Gouda de heropening van haar vernieuwde vestiging. Celine Brugman, voorheen bedrijfsleidster van dezelfde vestiging in Gouda, is sinds 22 mei actief als franchisenemer van deze Natuurwinkel en spreekt vol lof over de formule. . De Nationale Franchise Gids sprak met de enthousiaste nieuwe franchisenemer.

Celine Brugman is al 19 jaar actief als ondernemer. Ze begon met een klein bezorgconcept dat vervolgens werd overgenomen. Het concept groeide uit tot een volwaardige winkel, waarbij Celine betrokken bleef. Vijf jaar geleden kreeg het bedrijf de naam Natuurwinkel. Brugman werd bedrijfsleidster van deze winkel en sinds 22 mei is ze officieel franchisenemer. Daarnaast zit ze in een franchiseraad binnen Natudis.

De grootste verandering na de verbouwing is de uitvoering van de formule volgens Brugman: “De laatste jaren heeft Natuurwinkel zeer grote positieve stappen genomen, er word erg goed geluisterd naar de ondernemers en de samenwerking is erg hecht.” Zo is er op 26 mei nog een ondernemersdag georganiseerd waarbij alle ondernemers van Natudis bij elkaar kwamen. Daarnaast worden de ondernemers vrij gelaten om hun eigen voorkeuren binnen de formule te realiseren. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting door een gepersonaliseerd logo van Natuurwinkel waarvoor iedere vestiging mag kiezen.

Binnen het filiaal in Gouda wordt het personeel ook actief betrokken bij de bedrijfsvoering. Dit is een duidelijke keuze geweest van Brugman. “Ik kies bewust voor een gezonde mix van jongere en meer ervaren medewerkers. Kennis is belangrijk, maar het enthousiasme dat je krijgt wanneer je jongere medewerkers echte verantwoordelijkheden geeft is fantastisch!”

Brugman ziet de toekomst heel zonnig tegemoet. “We hebben drie dagen lang feest gevierd i.v.m. de opening met muziek, schapen-ijs en versgeperst sap.” Ze vindt de formule toekomstbestendig en is enorm blij dat de heropening zo goed ontvangen wordt door de klanten.