Natuurwinkel nieuwe stijl rolt verder uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Natuurwinkel Nieuwe Stijl
Onlangs zijn opnieuw drie Natuurwinkels omgebouwd naar de nieuwe stijl. De nieuwe uitstraling van de Natuurwinkel formule is nu zichtbaar in Ermelo, Castricum en Woerden. Met de nieuwe stijl speelt de Natuurwinkel in op de nieuwste ontwikkelingen in een sterk groeiende biologische markt.

De Natuurwinkel Nieuwe Stijl kenmerkt zich door een rustige uitstraling, harmoniërend met vrolijke details. Specialiteiten waar de Natuurwinkel sterk in is, worden overzichtelijk gepresenteerd in specialiteitenkasten en zijn voorzien van heldere informatieborden. Elke winkel krijgt de ruimte om zijn eigen specialiteiten te kiezen en zo in te spelen op de bestaande vraag uit zijn omgeving. Dat geeft elke winkel duidelijk een eigen signatuur.

Klaas van der Vliet, Natuurwinkelondernemer Castricum, is blij met zijn vernieuwde winkel. “Met de nieuwe uitstraling kunnen we ook jongere klanten, die bewust omgaan met voeding maar geen concessies willen doen aan smaak en (product)presentatie, aan ons binden. Wij zijn een echte biologische speciaalzaak met de beste producten uit de natuur”.

dinsdag 6 november 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.