Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Natuurwinkel opent 25e vestiging

Donderdag 8 mei jl. is in Harderwijk de 25e Natuurwinkel geopend. De franchiseformule richt zich niet alleen op het openen van nieuwe vestigingen maar ook op de herpositionering van haar al bestaande winkels.

De eerste winkel die de nieuwe positionering toont, is in April jl. in Amersfoort geopend. Natuurwinkel heeft ambities om verder te groeien in 2014, “Ook de komende maanden worden er nog een aantal winkels geopend. De verwachting is dat er einde dit jaar ten minste 30 winkels zijn aangesloten bij Natuurwinkel”, aldus directeur Petra van der Linden.

Van der Linden is niet alleen optimistisch gestemd over de groei maar ook op de ontwikkeling van het klantenbestand. “De positieve lijn die is ingezet zal zich zeker verder ontwikkelen op vele fronten. We zijn erg blij met de groei van Natuurwinkel, maar ook het aantal klanten van de groothandel groeit. We zullen zeker met innovatieve productontwikkelingen blijven komen en we blijven voor een ruim aantal merken de exclusieve distributeur.”