Natuurwinkel speelt in op bewegende biologische markt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Natuurwinkel franchise vestiging

De biologische markt is volop in beweging. Meer mensen kopen bewust gezonde en verantwoorde producten. Niet alleen deskundig advies, maar ook een breed assortiment en voldoende voorraad is doorslaggevend voor het succes van de individuele ondernemer. Door deze trend, sluiten steeds meer retail-ondernemers zich aan bij biologische franchiseformules. Bij Natuurwinkel werden de afgelopen periode vier nieuwe vestigingen geopend.

“Bij Natuurwinkel proberen we de bewuste koper steeds weer te verrassen met nieuwe producten die bij hem passen. Om het winkelgemak compleet te maken, zorgen we dat onze klanten niet misgrijpen”, aldus Pieter Tent, eigenaar van Natuurwinkels in Utrecht en Huizen.

Tent koos bewust voor aansluiting bij Natuurwinkel. “De formule beschikt over een ijzersterk logistiek systeem. De leveringsbetrouwbaarheid is 98 procent. Zo kunnen wij de klanten goed bedienen en grijpt niemand mis. Is er toch een leeg vak, dan kun je gebruikmaken van 24-uurs of zelfs 12-uurs levering. Deze soepele logistiek in combinatie met klantvriendelijke, zorgvuldige ondersteuning op een breed scala aan onderwerpen, maakt van Natuurwinkel een betrouwbare partner. Zo kan ik mij volledig richten op het creëren van een prettige winkelbeleving voor onze klanten.”

Interesse om zelf ook een Natuurwinkel te openen? Kijk hier voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend informatie aan. Op 18 en 19 januari a.s. kunt u in de IJsselhallen in Zwolle tijdens de Bio-beurs ook kennismaken met de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website