Nederlandse fitnessformule fit20 start in de USA

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Nederlandse franchiseformule fit20 maakt zijn opwachting in de USA. Met verschillende locaties in Nederland, België, UK en Qatar wordt op 12 november de eerste studio geopend in Traverse City in Michigan, USA. Dit wordt de 114e fit20 studio wereldwijd.

Jong en oud, zakelijk als particulier, kan nu ook in de USA terecht voor een wekelijkse training op afspraak, onder begeleiding van een personal trainer. In een kleinschalige studio doe je, alleen of met partner of collega, in 20 minuten zes oefeningen voor alle hoofdspiergroepen in slow motion.

Ondernemend

Roger Karsten is de drijvende kracht achter fit20 USA. Hij besloot na 20 jaar fysiopraktijk ervaring zijn carrière over een andere boeg te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

“De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je het absolute maximum haalt uit de trainingen. 20 minuten per week is makkelijk lang vol te houden en biedt dus garantie op resultaat” aldus professional Roger Karsten.

Fit20 is gebaseerd op de HIT (High Intensity Training). Het uitgangspunt is om het lichaam van in korte tijd op een veilige manier tot het uiterste te brengen en zo sterker en fitter te worden.  De slow motion inspanning in een gekoelde ruimte op 17°C zorgt ervoor dat je niet gaat zweten. Bezoekers hoeven zich dus niet om te kleden of na de training te douchen, wat de training heel geschikt maakt voor drukke professionals om doordeweeks overdag te doen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.