Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nederlandse Franchise Vereniging organiseert franchise webinar & workshop

De Nederlandse Franchise Vereniging organiseert twee activiteiten over het onderwerp franchise. Op 28 oktober wordt een webinar georganiseerd waarin de belangrijkste onderdelen van de Wet franchise worden uitgelegd. Op 10 november wordt een workshop gegeven over starten in franchise. Beide activiteiten zijn geschikt voor franchisenemers als franchisegevers.

Webinar ‘Wet franchise’

Dit webinar wordt georganiseerd op vrijdag 28 oktober van 09.00 tot 10.00 uur. Een aanrader om in één uur tijd geïnformeerd te worden over de belangrijkste punten van de Wet franchise. NFV-bestuursleden Pim Dirckx (Directeur operations bij SPAR) en Theodoor Ludwig (Ludwig & van Dam Advocaten) presenteren dit webinar.

Deelname is gratis en aanmelden kan via deze link of door een mailtje te sturen naar: franchise@nfv.nl

Workshop ‘Starten in franchise’

Ben je aan het opstarten met je eigen franchiseformule, of heb je plannen om te gaan starten? De Nederlandse Franchise Vereniging vertelt je alle ins en outs over franchising. In een ochtend krijg je goed inzicht in de samenwerkingsvorm en de belangrijkste juridische en bedrijfseconomische aspecten.

Deze workshop is op 10 november 2022 van 10.00 uur – 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) in La Place te De Meern. Nederlandse Franchise Vereniging organiseert dit samen met Ludwig & Van Dam advocaten, Flynth Adviseurs & Accountants en Koelewijn & Partners.

Voor wie?
(Potentiële) franchisegevers en franchisenemers. Ook interessant voor nieuwe franchisemedewerkers van een franchiseformule.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Deelname is gratis en aanmelden kan hier of door een mailtje te sturen naar: franchise@nfv.nl.

×