Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nederlandse politie gaat samenwerking aan met Olympia Uitzendbureau


Olympia Uitzendbureau gaat samen met twee andere aanbieders flexibele arbeidskrachten leveren aan de Nederlandse politie. De overeenkomst start per 1 september en heeft een looptijd van twee jaar. Na die periode kan de overeenkomst optioneel tweemaal met één jaar verlengd worden.

De Divisie Inkoop en Supply van de voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) heeft het aanbestedingstraject voor de politie verzorgd. vtsPN levert diensten, producten en adviezen die de efficiëntie en mogelijkheden van de politiekorpsen en de ketenpartners vergroot. Hierdoor kan de politie doeltreffender werken, om zo Nederland veiliger te maken. Olympia voorziet de Nederlandse politie van flexibele arbeidskrachten op meerdere niveaus. Uitgezonderd zijn functies waarvoor een politiediploma vereist is en/of specialistische functies.

Na een uitgebreide selectieprocedure heeft men Olympia verkozen tot één van de partners voor het leveren van flexibel personeel. Olympia viel op door de manier waarop matching van de kandidaten gebeurt en de motivatie om deze kandidaten bij de politie aan te bieden.

“Wij zijn erg blij met de politie als nieuwe opdrachtgever”, zegt Erik Rotteveel, directeur National Accounts Olympia Nederland. “Deze unieke organisatie stelt ons in staat om zorgvuldig geworven en geselecteerde talenten nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Wij kijken dan ook uit naar de start van onze samenwerking in september.”

Bron: Olympia Uitzendbureau

dinsdag 2 augustus 2011.