Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nedflex exclusief partner branchevereniging LTO

Franchiseformule Nedflex is 1 januari jl. een samenwerking aangegaan met branchevereniging LTO Seizoenarbeid. De branchevereniging heeft na een zorgvuldige marktverkenning ervoor gekozen om haar payrolldienstverlening onder te brengen bij Nedflex Agrarisch. ’Het verheugt ons dat LTO Seizoenarbeid er na een jaar afwezigheid wederom ervoor heeft gekozen om exclusief samen te werken met Nedflex Agrarisch’’, aldus Jeroen Bakker, commercieel manager van Nedflex.

Karst Breeuwsma, directeur LTO Seizoenarbeid gaat hier verder op in. ‘’LTO Seizoenarbeid gaat zich toeleggen op het aanbieden van zorgverzekeringen en bijbehorende zaken rond met name buitenlandse seizoenarbeiders. Het bevorderen van goed werkgeverschap en administratieve lastenverlichting blijven wel belangrijke items voor ons. Daarom zijn we blij dat we met Nedflex Agrarisch, met wie we tot begin vorig jaar hebben samengewerkt, scherpe afspraken in prijs en voorwaarden hebben kunnen maken. Wij hebben vertrouwen in een vruchtbare samenwerking.’’

Nedflex Agrarisch maakt deel uit van Nedflex, dat diverse franchiseformules heeft. Haar payrolling-tak is  één van de grootste en snelst groeiende spelers op het gebied van payrolling in de agrarische sector. Nedflex biedt uitzend-, backoffice- en payrolldiensten aan, alsmede vernieuwende en op maat gemaakte uitzendconcepten. Nedflex is het enige flexbedrijf dat overeenkomsten heeft gesloten met brancheverenigingen als LTO Seizoenarbeid, koninklijke Horeca Nederland, RECRON en ICT Waarborg. Franchisepartners van Nedflex profiteren mee van deze samenwerkingsvormen.