Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nedflex nummer 3 op ranglijst klantgerichtheid

Nedflex is de MT1000 ranglijst van MT/Sprout op nummer 3 klantgerichtheid in de categorie Uitzendbureaus & Detacheerders binnengekomen.

De MT1000 is een onderzoek dat elk jaar wordt gehouden onder zakelijke beslissers. Het beoordeelt de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Bedrijven worden hierbij beoordeeld op hun productleiderschap, excellente uitvoering, de Net Promotor Score (NPS) en klantgerichtheid.

Klantgerichtheid

1

Randstad (incl. Yacht, Tempo Team)

2

AB Groep (w.o. AB Oost, AB Vakwerk, AB Werkt)

3

Nedflex

4

Maandag

5

Olympia

6

The Works (YoungCapital)

7

Adecco

8

Manpower

9

Brunel

10

Proman Group (o.a. Luba, Timing)

11

Driessen

12

Magnit

Nedflex is erg trots op het behaalde resultaat. Het was namelijk het eerste jaar waarin Nedflex in de MT1000 ranglijst van MT/Sprout staat. MT/Sprout is er voor zakelijke beslissers. Al meer dan 40 jaar bereiken, boeien en binden zij ondernemers, directeuren en managers met relevante content.

Ondernemen bij Nedflex

Overweeg je te beginnen als uitzendondernemer? Dan bieden wij je de gelegenheid om een vliegende start te maken. Ben je al actief in de branche? Dan helpen wij je om jouw onderneming naar een hoger plan te tillen. Partners van Nedflex profiteren van onze ontzorgende backofficeondersteuning, onze naamsbekendheid en kennis. Als franchisenemer van Nedflex hoef je niet te investeren en kun je je volledig richten op het plaatsen van zoveel mogelijk mensen – en dus op het maken van winst. Wij verzorgen de backoffice, wijzen je op kansen in de branche en informeren je doorlopend over belangrijke wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Ontvang gratis meer informatie over Nedflex | Zeg het maar

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Nedflex | Zeg het maar

×