Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Neem deel aan de Meet & Greet franchiseavond van Bagels & Beans

Altijd al bagelbaas willen worden of wil je vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden om te franchisen? Bagels & Beans organiseert regelmatig unieke en laagdrempelige activiteiten om kennis te maken. Op deze manier leer je alles over het ondernemerschap en mogelijkheden.

Meet & Greet franchiseavond

In het werving-en-selectietraject bij Bagels & Beans hebben de meeste kandidaten vragen over het openen van een vestiging. Hoe gaat een opening in zijn werk? Hoe is het om een nieuwe vestiging te openen? Waar loop je tegen aan? Begin oktober opende een nieuwe vestiging met nieuwe Bagels & Beans ondernemers Alex en Janneke.

Bagels & Beans organiseert op donderdagavond 8 december een franchiseavond waarbij je al jouw vragen kan stellen aan deze nieuwe Bagels & Beans ondernemer. Daarnaast vertellen we je natuurlijk graag meer over franchisen bij Bagels & Beans.

 

Meld je aan

 

Bagels & Beans franchise

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie & geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades of sappen. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

Aandacht en ambitie

Persoonlijke aandacht en op een bewuste en positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk van Bagels & Beans. Mensen blij maken en hen een goed gevoel geven met pure producten, toewijding en teamwork. Bagels & Beans werkt continu aan het vervolmaken van de formule en dat merk je niet alleen aan de innoverende producten, sfeervolle inrichting en de professionele organisatie, maar ook aan de ambitieuze groeiplannen.

Franchisenemer worden bij Bagels & Beans?

Bagels & Beans zoekt stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Bagelbazen die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Aardige, krachtige en sprankelende mensen die zich herkennen in onze filosofie, geloven in onze producten en een vestiging duurzaam willen exploiteren.

Spreekt deze visie jou als potentiële bagelbaas aan en ben je ervan overtuigd dat het Bagels & Beans ondernemerschap jou op het lijf geschreven is? Vraag dan informatie aan door onderstaand formulier in te vullen.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×