New York Pizza bant contant geld

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule New York Pizza heeft de afgelopen maanden door de coronacrisis contant geld verbannen. Oprichter Philippe Vorst hoopt en verwacht dat deze maatregel niet meer wordt teruggedraaid. Dit laat hij weten tegenover nu.nl.

“Het afschaffen van contant geld was geen gemakkelijke stap”, vertelt Vorst. Door de afschaffing moest er een nieuw systeem bedacht worden voor fooien. Daarnaast was er de vrees dat klanten door deze maatregel weg zouden blijven. “Van de ene op de andere dag zet je cash uit omdat je geen geld meer wil wisselen aan de deur. Het is een groot risico dat je klanten verliest, maar dat neem je om klanten en medewerkers veilig te houden.”

Overvallen verleden tijd

Door cash te verbannen, ziet de pizzaketen het aantal overvallen drastisch verminderen. Vorst hoopt dan ook dat deze verandering blijvend zal zijn. “Normaal hadden we vlak voor de zomer altijd overvallen op onze vestigingen. Dat werd al jaren minder doordat we steeds meer digitaal geld hadden, maar ik heb nu over geen enkele overval meer gehoord. Ik ben er dus een heel groot voorstander van om dat nooit meer terug te zetten. Dat is dan iets dat voortkomt uit corona.”

Ondernemer worden bij New York Pizza? Klik dan hier voor meer informatie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise