New York Pizza Den Helder: delivery, take-away èn eat-in

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

­­Wij spraken met franchisenemer Josje Slingerland over de opening van haar 2e New York Pizza vestiging. Gelegen bij het centraal station van Den-Helder. Ook vertelt zij over de aanloop naar de opening en het nieuwe ‘eat-in’ concept.

In maart 2013 startte zij haar eerste vestiging in Bovenkarspel. Vorig jaar maakte zij duidelijk graag een 2e vestiging te willen openen. 22 september jl. was het dan zo ver. “Ik vind het heel prettig dat New York Pizza mij de ruimte geeft om mijn ambities waar te maken”, aldus franchisenemer Josje. De vestiging beschikt ook over het nieuwe ‘eat-in’ concept van New York Pizza.

‘’Ik heb altijd al ‘eat-in’ willen doen. Ik heb een studie gevolgd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en ik ben dan ook een echte horecatijger. Ik heb er veel plezier in en ik hecht veel waarde aan goede service. De beleving van de klant is het belangrijkste, en hier speel ik op in met deze nieuwe vestiging. Met de ligging aan het station móeten de voorbijgangers wel langs de lekkere pizza’s. Het pand beschikt over de nieuwste stijl en inrichting. Het pand is tevens groter en luxer, 260 m² met maar liefst 25 zitplekken.’’ aldus trotse ondernemer Josje Slingerland.

Directeur en oprichter Philippe Vorst volgt de nieuwe vestiging op de voet: ‘’Het is een bijzondere locatie met delivery, take-away én ‘eat-in’. Groeikansen zijn er volop, concurrentie ben ik niet bang voor. Samen met het hoofdkantoor worden er kansen gecreëerd en kunnen franchisenemers snel groeien. Zo ook in Den-Helder, de vraag naar vestigingen met ‘eat-in’ kwam steeds vaker voorbij en deze locatie voldeed aan de eisen waar ‘eat-in’ naar vraagt. Vlakbij het station, een echte A-locatie. Voor ons, inclusief de franchisenemer is dit een hele mooie stap.’’

Voorbereidingen

De voorbereidingen na aanloop van de opening van Josje’s 2e vestiging verliepen over het algemeen goed. Er was een kleine bouwtegenstand waardoor ze de opening iets heeft moeten uitstellen. ‘’Tijdens de voorbereidingen merkte ik echt weer wat de voordelen zijn van franchise. Er stond een heel team voor mij klaar. Er waren bouwbegeleiders, verschillende aannemers en architecten aanwezig die allemaal hetzelfde doel hadden, mijn vestiging zo fraai mogelijk te maken. En dat is goed gelukt,’’ aldus een trotse Josje Slingerland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website