Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza en Dunkin’ lanceren eerste pizza-drive-thru van Nederland

Op 27 juli jl. openden New York Pizza en Dunkin’ een vestiging in Goes. Op het food court langs de A58 verrees de afgelopen maanden een gloednieuw twee-in-één restaurant met de allereerste pizza-drive-thru van Nederland. “Ter ere van de opening lanceren wij vrolijkste samenwerking van 2020: de PizzaDonut, exclusief verkrijgbaar in Goes voor de eerste dertig dagen na opening.”
Eerste pizza-drive-thru van Nederland

“De liefde tussen New York Pizza en Dunkin’ bloeide in 2019 op met de introductie van Dunkin’s populairste donuts in alle New York Pizza vestigingen.” New York Pizza en Dunkin’ delen sinds deze maand een fonkelnieuwe pand op het food court in Goes, bij de nieuwe afslag van de A58. Het drie-in-één restaurant beschikt over een zitgedeelte binnen, een terras buiten én de eerste pizza-drive-thru van Nederland, daarnaast zal er ook bezorgd worden vanuit deze vestiging in omgeving Goes.

PizzaDonut

Om de opening te vieren ontwikkelden New York Pizza en Dunkin’ samen een PizzaDonut. Naast de PizzaDonut heeft de nieuwe New York Pizza-vestiging nog meer exclusiefs in petto. “Ik ben ontzettend blij dat ik als eerste in Nederland een pizza-drive-thru mag openen”, zegt franchisenemer Koen van Haastrecht uit Ellewoutsdijk. “Omdat het gekke tijden zijn, gaan we onze opening op te gekke  wijze vieren: op de eerste dag geven we 100 gratis slices weg, de dertig dagen daarna blijven we elke dag 30 gratis slices weggeven in de pizza-drive-thru.”Op de openingsdag, 27 juli, en de weken daarna is één van die slices een gouden slice, vertelt Van Haastrecht. “Heb je het geluk om die in handen te krijgen, dan win je een jaar lang gratis pizza van New York Pizza.”. We hebben geluk, de drive en de openingsactie is in lijn met alle meetregelen omtrent corona.

“Ik ben bij om onze 27ste Nederlandse vestiging te openen op 27 juli”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland. “Deze mooie samenwerking met New York Pizza geeft een nieuwe dimensie aan ons 3-jarig bestaan in Nederland.”

×