Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza expandeert naar België

In juli jl. werd bekend dat New York Pizza afgelopen jaar nog een stap wilde maken naar België. Dit is werkelijkheid geworden, vanaf 28 december jl. is de formule actief geworden in België met een vestiging in Leuven. Op dezelfde dag opende er ook twee andere vestigingen in Keulen en in Sittard. Het is de eerste keer sinds 1993 dat de formule drie locaties op een dag opent.

CEO Philippe Vorst heeft aangegeven dat er aankomend jaar nog meer vestigingen in België en Duitsland komen. Zo wil de formule in 2021 nog zeker tien vestigingen in Vlaanderen openen, maar Philippe legt vooral zijn focus op Duitsland. “De populariteit van de New York Pizza’s is in Nederland waanzinnig en om onze verdere groeiambitie waar te maken gaan we nu met onze formule uitbreiden naar België, we zien hier veel potentieel voor onze pizza’s. We kijken terug op een bijzonder jaar, met zeer goede resultaten. We zagen mede door corona het aantal en de groottes van de bestellingen enorm oplopen. Er is een grote behoefte om ook thuis topkwaliteit pizza’s te kunnen consumeren en de uit eten beleving en gezelligheid in eigen huisomgeving te creëren. Ons streven is om de komende jaren door te groeien naar 300 vestigingen in Nederland en België in 2023. Ons geheim? Dat is ons deeg en onze drang om te blijven ondernemen”, aldus Philippe Vorst.

New York Pizza Franchise is sinds de oprichting in 1993 uitgegroeid tot de grootste pizzaketen in Nederland. De keten draait dit jaar het beste jaar en is nog steeds in bezit van de eerste oprichters. In Nederland zag New York Pizza de omzet significant stijgen met zo’n 20% ten opzichte van afgelopen jaren. Dit jaar heeft New York Pizza het aantal bestellingen enorm zien oplopen. Op dit moment worden er zo’n 11,5 miljoen pizza’s per jaar gebakken. De franchiseorganisatie gebruikt innovatieve en dynamische marketing en verkoopt bovendien pizza’s en bijproducten. De formule is actief met 224 vestigingen in Nederland.

×