Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza heropent vestiging Nobelstraat Utrecht

New York Pizza heropent vestiging aan de Nobelstraat in Utrecht, nadat deze vorig jaar door een brand werd verwoest. Franchisenemer Steven Sercan kijkt er naar uit om de mooie herbouwde winkel te openen.

”Om de heropening te vieren geeft de vernieuwde vestiging in de Nobelstraat in Utrecht twee maanden lang een 2e pizza gratis weg! De heropeningsactie zal lopen tot en met 31 december 2020. Naast de actie worden ook nog gratis pizza’s uitgedeeld. Op 24 en 25 oktober bezorgt New York Pizza Nobelstraat vijfhonderd gratis pizza’s. Bezorgers zullen die middag rond rijden in het centrum. Zie jij een bezorger voorbijkomen? Dan krijg je een warme pizza mee naar huis! Er worden zowel vega pizza’s bezorgd als varianten met vlees, dus er zit wat lekkers tussen voor iedereen”, zegt franchisenemer Steven Sercan.

Meer dan alleen pizza

New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. “Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer salades, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s! Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen.” De nieuwe New York Pizza-vestiging bevindt zich aan Nobelstraat en is dagelijks van 12:00 tot 22:30 uur geopend. Daarnaast is deze vestiging de flagschip store van New York Pizza met volledig nieuw design.

New York Pizza opende in 1993 haar eerste winkel aan het Spui in Amsterdam en vierde dit jaar haar 27 jarige bestaan. Op dit moment zijn er 217 New York Pizza vestigingen in Nederland. De komende jaren wil de fastfoodketen verder groeien, om in 2022 op driehonderd restaurants uit te komen. “Alleen al dit jaar openen we nog eens dertig vestigingen”, zegt topman Philippe Vorst.

×