New York Pizza introduceert de Burger Kitchen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule New York Pizza gaat een nieuwe koers varen. De Pizzaformule gaat nu ook zelfgemaakte luxe hamburgers bezorgen. Vanaf 29 december jl. is de Burger Kitchen van start gegaan. Dit meldde Out-of-Home shops onlangs.

Phillipe Vorst, directeur van New York Pizza, is enthousiast over deze nieuw ingeslagen koers. “Wij bieden een hamburger met als ingrediënten 100procent rundvlees van topkwaliteit, peper, zout én liefde voor het vak. Binnen New York Pizza behoort het bezorgproces tot een van de kernactiviteiten en wij beheersen dit als geen ander. Daardoor garanderen we iedereen een overheerlijke en warme luxe hamburger”

Vorst voorziet een grote groei voor de Nederlandse hamburgermarkt. Volgens het FoodService Instituut Nederland eten Nederlanders gemiddeld 25 hamburgers per jaar. Daarnaast stijgt de vraag naar eerlijk en vers fast casual eten. New York Pizza speelt op deze behoefte in door het introduceren van de Burger Kitchen. “We merken dit aan onze enorme groei. Wij hebben jarenlange ervaring met het thuisbezorgen van overheerlijke pizza’s en gaan die kennis toepassen op onze luxe hamburgers. De burgers en de bezorgservice van de burgers zijn een jaar lang uitvoerig getest zodat de klant een warme en verse burger thuisbezorgd krijgt”, aldus Vorst.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website