Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza multi-franchisenemers groeien van 10 naar 17 winkels in 2022

Multi-franchisenemer Peter Heining en zijn compagnon Rachid Amri groeien de komende jaren door naar 17 winkels. Dat hebben zij in goed overleg met de directie van New York Pizza besloten. Peter en Rachid hebben samen 10 winkels in de regio’s Den Bosch, Arnhem en Apeldoorn. De groei zit vooral in het overnemen van bestaande locaties en het openen van nieuwe locaties in de directe omgeving van hun bestaande vestigingen.

Directeur Franchise Steffen van Dijk: “Afgelopen maanden zijn we veelvuldig met elkaar in gesprek geweest en dat heeft geresulteerd in een fantastisch groeiplan.”

Ook Peter en Rachid zijn erg te spreken over de toekomstplannen: “We zijn al vele jaren actief met onze New York Pizza vestigingen en het is vanaf dag 1 een succes geweest. De organisatie zowel op het hoofdkantoor van New York Pizza als bij onze eigen ‘hoofdkantoor’ voor de groei is goed op orde dus nu kunnen wij gezond doorpakken naar 17 vestigingen. Een schitterende uitdaging waar wij veel vertrouwen in hebben”, aldus Peter.

Philippe Vorst, oprichter en directeur-eigenaar van New York Pizza laat weten ontzettend trots te zijn op de samenwerking en groeiplannen van Peter en Rachid. “Momenteel hebben wij ruim 220 vestigingen in Nederland en we groeien door naar 300 vestigingen in 2023. Voor 2021 staan er inmiddels al 15 nieuwe winkels in de planning. Door het continue sterker wordende merk New York Pizza zijn onze winkels ook rendabel in steeds kleinere woonkernen. Afhankelijk van lokale omstandigheden ligt die grens op circa 20.000-30.000 inwoners in een straal van 6 kilometer rondom de vestiging. Hierdoor hebben wij inmiddels 80 (!) extra locaties weten te vinden waar wij nog kunnen openen. Hiervoor blijven wij op zoek naar de beste pizzabakkers van het land”, sluit Philippe af.

×