Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza naar de 300 vestigingen

De komende jaren verwacht New York Pizza honderd nieuwe vestigingen te openen. Hiermee zou de keten in 2021 driehonderd vestigingen tellen. Daarmee zal het concurrent Domino’s Pizza in gaan halen qua hoeveelheid vestigingen.

In 2017 heeft de pizzaketen 29 nieuwe vestigingen geopend, in 2018 werden er 31 vestigingen geopend en voor 2019 liggen er dertig nieuwe locaties vast.  New York Pizza heeft vorig jaar 29 nieuwe vestigingen geopend, dit jaar 31 en voor volgend jaar liggen alweer dertig nieuwe locaties vast.

Over New York Pizza

New York Pizza bestaat uit verschillende franchisewinkels door het hele land. De franchisenemers worden ondersteund door de verschillende afdelingen op het hoofdkantoor van New York Pizza, dat gevestigd is in Amstelveen. Op elke afdeling is er een vast aanspreekpunt voor de franchisenemers. De organisatie vanuit het hoofdkantoor richt zich voortdurend op twee ‘partijen’. Enerzijds op de consument, die in nauwe samenwerking met de franchisenemer wordt benaderd. En anderzijds op de franchisenemer zelf. Alle afdelingen op het hoofdkantoor leveren hierbij een toegevoegde waarde. Alle recepten van New York Pizza zijn vastgesteld in diverse handboeken. Daarin staan hoeveelheden, bereidingswijze en kwaliteit van de producten exact omschreven. Een door New York Pizza ontwikkelde controleprocedure zorgt ervoor dat alles ook volgens de voorschriften verloopt. Het garandeert dat elke New York Pizza-vestiging steeds dezelfde kwaliteit aan de klant kan leveren.

×