Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza opent in Meppel

New York Pizza opent vandaag een spiksplinternieuwe vestiging in Meppel. Met deze vestiging aan de Kruisstraat 34, opent de pizza keten haar 218e vestiging! Bart Breukelman is de franchisenemer van deze nieuwe vestiging.
Mooie uitdaging

Bart Breukelman heeft er zin in om aan deze mooie uitdaging te beginnen. “Toen wij de grote raamstickers ‘ondernemers gezocht’ van New York Pizza op het pand aan de Kruisstraat zagen zitten, begon het bij ons gelijk te kriebelen. Allebei hebben wij een geschiedenis in de horeca en bakkerswereld en de droom iets voor ons zelf te beginnen. En wat is er dan mooier om dat te kunnen doen in de stad waar ik woon en mijn broer Rick ook nauw aan verbonden is. Na een aantal gesprekken met New York Pizza bleek de formule goed aan te sluiten bij onze wensen en verwachtingen en hebben wij besloten de samenwerking aan te gaan. Wij kijken er naar uit om samen met andere lokale ondernemers gave acties op touw te zetten en hebben er alle vertrouwen in dat wij op deze super locatie heerlijke pizza’s gaan bakken voor Meppel en omstreken!”

Meer dan alleen pizza

New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook in Meppel. “Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer salades, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s! Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen. We bezorgen ze ook in Nijenveen en Rogat!”, zegt Bart Breukelman. De nieuwe New York Pizza vestiging bevindt zich aan de Kruisstraat 34 en is van zondag t/m donderdag geopend van 16:00 tot 22:30 uur en op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 23:30 uur geopend.

New York Pizza opende in 1993 haar eerste winkel aan het Spui in Amsterdam en vierde dit jaar haar 27 jarige bestaan. Op dit moment zijn er 217 New York Pizza vestigingen in Nederland. De komende jaren wil de fastfoodketen verder groeien, om in 2023 op driehonderd restaurants uit te komen. “Alleen al dit jaar openen we nog eens dertig vestigingen”, zegt topman Philippe Vorst.

×