Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza opent in Zutphen

Maandag 17 februari opent New York Pizza een nieuwe vestiging in Zutphen. Aan de Laarstraat 140 zullen de deuren geopend worden om de pizza’s, pasta’s en bijgerechten vers voor u te bereiden. Bestellingen kunnen zowel worden afgehaald of worden thuisbezorgd in heel Zutphen en Warnsveld.

Tweede pizza gratis én een actiedag

Ter gelegenheid van de opening zal er ook een speciale actie worden gehouden. Van 21 februari tot en met 2 maart is de tweede pizza gratis. Deze landelijke gehouden actie geldt zowel met afhalen als bezorgen. Maar er zal ook nog een liefdadigheidsactie worden gehouden bij New York Pizza op zaterdag 8 maart waarbij een verse pizza Margherita, Pepperoni of Hawaii kan worden afgehaald voor slechts €1,99. Alle opbrengsten van deze dag gaan volledig naar stichting Doe een Wens, dat de wensen van ernstig zieke kinderen laat uitkomen.

Het volste vertrouwen

Eigenaar en franchisenemer Pascal Middleton heeft het volste vertrouwen in zijn nieuwe zaak. Middleton: “ik heb altijd gezegd: de crisis, daar doe ik niet aan mee. New York Pizza is het beste van het beste en juist nu willen we onze gasten verwennen. Met onze acties, kosteloze bezorging en vaste lage afhaalactieprijs van €7,99 weten de mensen ons te vinden. De focus ligt op service, en hoe cliché het ook klinkt; de klant is koning.”