Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza opent nieuwe locatie in Goirle

Recentelijk heeft New York Pizza met succes een nieuwe locatie geopend in Goirle. De opening was een groot succes en wordt nu al bijgeschreven in de boeken als een gedenkwaardig moment voor het bedrijf. De onderstaande video belicht het inspirerende succesverhaal van Ali en Reinoud, die mede verantwoordelijk zijn voor dit prachtige resultaat.

Franchisen bij New York Pizza

Met het succes van de recente opening in Goirle in gedachten, heeft New York Pizza plannen om dit jaar nog meer locaties te openen. Er zijn diverse franchisemogelijkheden beschikbaar waaronder kansen in Venlo, Urk, Doesburg, Nieuwkoop en Groningen. Als potentiële franchisenemer biedt New York Pizza op dit moment een interessante deal. Het bedrijf investeert namelijk nog steeds minstens 40.000 euro in nieuwe winkels door middel van bouwkorting en marketingbudget. Dit biedt een aantrekkelijke kans voor ondernemers die graag met een bewezen merk willen samenwerken.

Over New York Pizza

New York Pizza, bekend als NY Pizza, is een iconische pizzastijl met zijn wortels in de levendige straten van New York City. Het staat bekend om zijn dunne, knapperige korst en grote plakken die perfect zijn om met de hand te eten. Sinds de eerste opening in Nederland in 1993 heeft het concept een solide groei doorgemaakt en heeft het zich verspreid over verschillende locaties in het land.

Meer informatie over franchisen bij New York Pizza? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over New York Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

New York Pizza

×