New York Pizza opent twee nieuwe vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen maand heeft New York Pizza twee nieuwe vestigingen geopend. Een is er geopend op Amsterdam IJburg onder leiding van franchisenemer Nathalie Wittebol. De ander is geopend in Krimpen aan den IJssel onder leiding van franchisenemer Lyanne Meijer.

Ondanks de coronatijd zijn er toch twee nieuwe vestigingen geopend voor New York Pizza. De nieuwe vestiging op Amsterdam IJburg is de 213e voor New York Pizza in Nederland. De vestiging wordt geleid door ondernemer Nathalie Wittebol. Nathalie Wittebol is een jonge, ambitieuze en gedreven onderneemster met de ambitie om op termijn door te groeien naar meerdere vestigingen. ‘’Ondanks de bizarre tijden is onze vestiging toch geopend, en met succes! De eerste paar weken waren meteen boven verwachting. Ik ben heel erg blij dat ik mijn ondernemersdroom eindelijk waar kan maken.’’ Aldus de kersverse franchisenemer.

Ook in Krimpen aan de IJssel werd afgelopen maand een nieuwe vestiging geopend, dit was de 214e vestiging voor New York Pizza in Nederland. Dit is voor Lyanne Meijer ook haar eerste New York Pizza vestiging, ze is een van de jongste ondernemers binnen New York Pizza en ze is vastberaden om haar vestiging tot een succes te maken. ‘’De opening was echt bizar, de eerste weken scoorden we direct boven verwachting. Ik heb erg veel zin in dit ondernemersavontuur en heb de ambitie om later nog door te groeien door nog een vestiging te openen.’’ Aldus Lyanne Meijer.

Wil je meer weten over franchisen bij New York Pizza? Klik dan hier voor meer informatie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.