Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza past openingstijd op zondag aan voor de klant

New York Pizza gaat sinds 21 april ook op zondag open voor de lunch. Vanaf dat moment gaan alle vestigingen van de keten om 12:00 uur open. Daarmee komt New York Pizza tegemoet aan de wensen van de klanten. Dit wordt gemeld door FoodClicks.

De lunchmarkt is een snelgroeiende markt waar veel vraag naar is. “Nederlanders lunchen steeds vaker buiten de deur en laten meer en meer hun maaltijden bezorgen. Het afgelopen jaar hebben we met tientallen vestigingen uitvoerig getest en deze testen waren zonder landelijke marketing al zeer succesvol. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen gaan we nu met al onze 200 vestigingen landelijk open voor lunch op zondag.” Dit vertelt Philippe Vorst, directeur en oprichter van New York Pizza.

Sandwiches

Naast de bekende pizza’s kunnen zich ook tegoed doen aan sandwiches. Nederland heeft een broodcultuur en met de sandwiches speelt New York Pizza daar op in. “De sandwiches hebben de bite van een broodje, maar wel met een New Yorkse twist, zoals je van New York Pizza gewend bent” aldus Vorst.

×