Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

NFV-bijeenkomst: Rondetafelgesprekken over franchise

Het is een uitdagende periode om te ondernemen als franchisegever, externe factoren beïnvloeden al een paar jaar het ondernemerschap van de franchisegever en franchisenemer zeer sterk. Hoe kunnen we de opgedane kennis en ervaringen gebruiken in 2023? Door kennis met elkaar te delen kunnen we van elkaar leren. We brengen dan ook graag de franchisegevers en geassocieerde leden samen om deel te nemen aan rondetafelgesprekken op dinsdag 22 november aanstaande.

Plenair en rondetafel

Na een plenaire sessie met een forum van franchisegevers onder leiding van NFV-voorzitter Boris van der Ham, gaan we op sector ingedeeld in break-out rooms met elkaar in gesprek onder leiding van een NFV-bestuurslid. Welke thema’s aan de tafel besproken worden bepaalt de groep samen. Te denken valt aan innoveren, leidinggeven in crisistijd, aanpak personeelskrapte, implementatie Wet franchise en dergelijke.

Programma:

Aanvang: 15.30 uur (Inloop 15.00 uur)

Plenaire sessie met forum: 15.30 – 16.00 uur

Break-out rooms: 16.00 uur – 17.30 uur

Borrel: 18.30 uur

Locatie: omgeving Utrecht

De uitnodiging staat open voor leden-franchisegevers en geassocieerde leden van de NFV. Ben je franchisegever (en nog geen lid van de NFV) en wil je deelnemen? We ontvangen graag je aanmelding op franchise@nfv.nl.

×