Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

NFV partner van Het Nationale Franchise Congres

12 maart 2024

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) is partner geworden van Het Nationale Franchise Congres. Dit evenement voor franchisegevers wordt 1x per jaar georganiseerd.

Organisator Sophie ten Bosch van De Nationale Franchise Gids: “Wij zijn bijzonder blij dat de NFV nu ook officieel partner is geworden van het congres. De afgelopen jaren werd de samenwerking met de NFV al steeds intensiever. Dit partnerschap is een logische volgende stap en zien wij als een mooie bezegeling van onze samenwerking. De inbreng van de NFV is erg waardevol voor ons: Boris van der Ham (voorzitter van de NFV)  treedt op als dagvoorzitter van het congres. Voor ons is hij de ideale persoon hiervoor; Boris is een professionele spreker en daarnaast natuurlijk ook erg goed geïnformeerd in franchise. Charlotte Oude Reimer, directeur van de NFV, neemt een workshop voor haar rekening en zet ook haar netwerk ter beschikking voor het vragen van sprekers en het uitnodigen van deelnemers.”

Er zijn ruim 200 franchisegevers aangesloten bij de NFV. De NFV is naast een ‘keurmerk’ voor franchisegevers en vraagbaak, ook gesprekspartner voor overheden en dienstverlenende organisaties, zoals het Ministerie van Economische Zaken, MKB Nederland, VNO-NCW, de Kamer van Koophandel en onderzoeksinstellingen. Doel van de NFV is het bevorderen van een gezonde, evenwichtige en duurzame ontwikkeling van franchising in Nederland. Charlotte Oude Reimer: “Het Nationale Franchisecongres is voor ons een perfecte gelegenheid om onze doelen na te streven. Er vindt veel kennisuitwisseling plaats en ik ben er blij mee dat wij als NFV hierin een belangrijke rol hebben.”

Naast NFV zijn ook Lekkerland, ABN AMRO, Tork, Digihero en Ludwig & Van Dam advocaten partner van het congres. Het Nationale Franchise Congres wordt gehouden op donderdag 14 november a.s. op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

 

×