Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Algemeen directeur voor De Tuinen en Essenza

de-Tuinen-Dick-en-Colinda-schap-512x343
Colinda Hoegee is aangesteld als de nieuwe Algemeen directeur van De Tuinen en Essenza. Ze volgt Dick de Lange op, die na bijna tien jaar aan het hoofd zijn functie neerlegt.

Dick de Lange was 8,5 jaar Algemeen directeur bij de ketens De Tuinen en Essenza en onder zijn bewind groeide het aantal winkels van De Tuinen in Nederland van 67 naar 133 winkels. Hij heeft beslist om een andere uitdaging aan te gaan en wordt opgevolgd door huidig Commercieel directeur Colinda Hoegee. “De Tuinen en Essenza betreuren het vertrek van een gewaardeerd persoon en collega”, staat in het gepubliceerde persbericht van De Tuinen.

Hoegee is al acht jaar aan de slag in de groep als Commercieel directeur en krijgt met het vertrek van De Lange nu de mogelijkheid om zelf het bedrijf te gaan leiden. In haar periode als Commercieel directeur was ze onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van de trainingsacademie en het uitwerken van het Plan-it-Green beleid. Zij zal nu zorgen voor de verdere invulling van diverse projecten binnen De Tuinen en Essenza en proberen verder te bouwen op de groei van de ketens onder Dick de Lange.

De Tuinen is een keten gezondheidswinkels in Nederland, die met Essenza ook een dochteronderneming heeft in België. Sinds 2003 is het onderdeel van het Britse Holland & Barrett, een dochteronderneming van het Amerikaanse NBTY.