Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Coffee-Bike op zoek naar ondernemers

Coffee-Bike is een mobiele en zelfvoorzienende koffiebar waarmee franchisepartners altijd en overal verse koffiespecialiteiten en professionele koffiecatering in de beste biologische kwaliteit kunnen aanbieden. De franchiseformule is daarbij op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Coffee-Bike GmbH is een van de snelst groeiende franchiseorganisaties in Duitsland. Met meer dan 250 Coffee-Bikes in 17 landen wereldwijd creëren de franchisenemers producten van biologische kwaliteit – altijd en op elk denkbare plek.

Dit is mogelijk omdat de fiets zelfvoorzienend is, het werkt zonder externe water- en elektriciteitsaansluiting. Door deze mobiliteit heeft de ondernemer een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. Zo kan de ondernemer met de Coffee-Bike ook op bijzondere plekken opereren, zonder van de grote product-portfolio van een lokale koffieshop af te moeten stappen. Verder biedt de Coffee-Bike ook een unieke uitstraling en milieuvriendelijkheid door bijvoorbeeld 100 % biologisch afbreekbare bekers.

Het Coffee-Bike franchiseconcept

Met Coffee-Bike start de franchisenemer met een sterke partner en geniet de ondernemer van ondernemersvrijheid, zonder de ervaringen en zekerheid van een bewezen concept op te geven. Verder is goede en flexibele samenwerking voor Coffee-Bike heel belangrijk. De franchisepartners hebben bijvoorbeeld geen vastgelegd sales limiet om meer flexibiliteit te garanderen.

Voor ondernemers biedt Coffee-Bike lage investeringskosten. Door het huren van de Coffee-Bike wordt het nog eenvoudiger om een eigen koffieshop uit te baten. Daarnaast betalen ondernemers alleen een franchisefee voor de verkochte koffie en hebben zo geen maandelijkse vaste kosten. Zo is niet alleen de Coffee-Bike mobiel, maar ook het franchise systeem flexibel.

Kenmerken van het Coffee-Bike franchiseconcept

De franchisenemer heeft maandelijks geen vaste kosten en betaalt alleen een franchisefee over de verkochte koffie. Daarnaast kunnen franchisenemers vanwege de lage investeringskosten direct beginnen en profiteren van het leiderschap van de franchiseformule in de markt. De franchisenemer kiest zijn eigen locatie, waarbij de Coffee-Bike-fietsen zelfvoorzienend zijn en overal werken, zelfs zonder water- en elektriciteitsaansluiting. Elke Coffee-Bike wordt handmatig in het hoofdkantoor gebouwd. Ook wordt Coffee-Bike wereldwijd dagelijks doorontwikkeld en verbeterd door de franchisenemers zelf. Er is zelfs ruimte voor speciale wensen van de franchisenemers. Verder biedt de franchiseformule uitgebreide technologie- en barista trainingen, profiteert de franchisenemer van de voordelen van een bewezen concept en plaatst de franchiseformule evenementen- en cateringorders rechtstreeks in het systeem.

Coffee-Bike is op zoek naar:

Franchisepartners van Coffee-Bike hebben een hoge affiniteit met koffie en met het bereiden en het verkopen van verse producten. De Coffee-Bike formule is altijd op zoek naar gemotiveerde ondernemers, carrièrewisselaars of diepe koffieliefhebbers die een eigen bedrijf willen starten.

×