Anne&Max introduceert: De Anne&Max Picknick

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Anne&Max introduceert een nieuw concept: De Anne&Max Picknick. Hierdoor kunnen gasten naast het nuttigen van hapjes en drankjes in de vestigingen nu ook een picknickmand gevuld met lekkernijen afhalen bij de lunchroomformule.

De picknickmand is gevult met sandwiches, salade, zoetigheden, een thermoskan IJsthee en een thermoskan vers sap. Op deze manier kunnen de gasten van Anne&Max op elke gewenste plek de producten van Anne&Max nuttigen. Het concept is sinds deze maand gelanceerd. Gasten kunnen gevulde picknickmanden bestellen bij de vestiging in: Arnhem, Alkmaar, Amsterdam Oud West, Amsterdam Zuid, Haarlem, Leiden en Utrecht. Door middel van een telefoontje kan de picknickmand besteld worden. De mand staat in een kwartiertje klaar voor de gast.

De picknickmand wordt verkocht voor €15,- p.p. en wordt geleverd met borden, bestek en de bovenstaande gerechten. Verder is er ook mogelijk om een fles wijn bij de picknickmand te bestellen inclusief glazen.

Naast het nieuwe concept Anne&Max Picknick heeft de franchiseformule sinds mei jl. ook en Anne&Max To Go vestiging geopend in Den Haan, aan de Korte Poten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website