Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw concept Bagels & Beans en Seats2Meet

ronaldvandenhoff

Seats2Meet, het vergader- en ontmoetingsconcept voor zakelijke professionals, gaat een samenwerking aan met Bagels & Beans. Binnenkort wordt door het concept een zogenoemde ‘virtuele locatie’ geopend bij een nieuwe vestiging van Bagels & Beans in Amsterdam.

Dat zegt ‘social entrepreneur’ en oprichter Ronald van den Hoff van Seats2Meet tegenover Out.of.Home Shops. Inmiddels heeft zijn formule meer dan zeventig fysieke vestigingen in Nederland en is ook te vinden in Groot-Brittannië, India, Japan, Egypte en Duitsland. Van den Hoff ziet nog veel potentiële ruimte in Nederland. “In Nederland alleen is er nog potentie voor zo’n vierhonderd locaties”, aldus Van den Hoff die zijn omzet haalt uit verhuur van vergaderruimtes, werkplekken en food.

Meer dan voldoende ruimte
Om aan deze vierhonderd locaties te kunnen komen, moet er breed worden gedacht, zegt hij. “Traditionele bedrijfsleven en instellingen moeten gaan meedoen. Er zijn nog veel mogelijkheden in Nederland waar professionals elkaar zouden kunnen ontmoeten. In de grote hallen van lokale stadhuizen, op scholen, kantoren, er is nog zoveel ruimte onbenut”, aldus Van den Hoff die reeds samenwerkt met partijen als NS Retailbedrijf, UMC St. Radboud in Nijmegen en Mazars in Breda.

Virtuele vestigingen
Partijen die actief zijn in de foodbranche sluit Van den Hoff niet uit. Integendeel, onlangs opende er een Seats2Meet-locatie bij tankstation Green Planet langs de A28 bij Pesse. De samenwerking met Bagels & Beans wordt onderdeel van een pilot van S2M met ‘virtuele locaties’ die Van den Hoff wil gaan uitrollen dit jaar. Het betreft eigenlijk een ‘light’-variant van S2M zonder fysieke locatie. Daarmee kan eigenlijk iedere lunchroom, kroeg of kantoor zijn eigen ruimte beschikbaar stellen voor het Seat2Meet-netwerk. Van den Hoff: “Daar hoef je ook geen stoel te boeken.” Ondernemers kunnen gratis aanhaken bij deze mogelijkheid.