Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw conditiestelsel Bakker Bart

De franchisevereniging van Bakker Bart, Bart’s Franchise Orgaan (BFO) heeft tijdens de Algemene Leden Vergadering gestemd over een nieuw conditiestelsel en over een nieuwe franchiseovereenkomst. Beide stemmingen werden aangenomen met ruim twee derde van de stemmen.

Het conditiestelsel

Bij het opzetten van het vernieuwde conditiestelsel zijn de volgende punten gehanteerd: houd het simpel, meer samenwerken en meer vertrouwen, transparantie, een andere verdeling van de vergoedingen, een sterker concurrerende formule, meer concentratie om inkoopcondities beter af te kunnen spreken. Het behoud van een goede franchiseorganisatie zal altijd een doel blijven. De vraag om een nieuw stelsel kwam vanuit de franchisenemers. Ondernemers ontvangen de marge hierdoor rechtstreeks, zonder opslagen op de inkoopprijs. Verder worden logistieke kosten door middel van een apart budget berekend.

Vertrouwen heeft de overhand

Kay Beumers is de voorzitter van de franchisenemersvereniging. Hij is zeer tevreden met het resultaat: “wij zijn tevreden en blij dat de franchisenemers akkoord hebben gegeven. Daarmee hebben ze het vertrouwen in het bestuur en Bart’s Retail uitgesproken.” De overeenkomst is getekend door Herbert Schalwijk, CEO van Bart’s Retail, en het bestuur van de franchisenemersvereniging BFO.

Herbert Schalkwijk, CEO van Bart’s Retail: “In een mooie samenwerking met ondernemers en Bart’s Retail hebben wij een mijlpaal voor onze organisatie bereikt; een eenvoudiger stelsel dat volledig transparant is en waar het ondernemerschap voorop staat”.

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×