Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: De Nationale Franchise Podcast

20 februari 2024

Onlangs is De Nationale Franchise Podcast online gekomen. In deze eerste reeks kunt u luisteren naar o.a. Anne&Max, New York Pizza, De Nationale Franchise Gids, fit20, eismann, De Hypotheker, backWERK, Fortune Coffee, Ludwig en van Dam advocaten en vele anderen.

Deze langverwachte podcast biedt een diepgaande verkenning van de dynamische wereld van franchiseverbanden en belooft een waardevolle bron te worden voor ondernemers, franchisegevers, aspirant-franchisenemers en iedereen die interesse heeft in het samenwerkingsmodel van franchising.

Initiatiefnemer van deze serie van podcasts is John Kerster van Myopen Media. “Ik heb deze serie met veel plezier gemaakt, het waren stuk voor stuk erg boeiende gesprekken. De Nationale Franchise Podcast is onder andere beschikbaar op Spotify, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor een breed publiek van luisteraars. Bovendien zullen wekelijks nieuwe afleveringen beschikbaar zijn op dit en andere platforms, waardoor nog meer mensen kunnen profiteren van de inzichten en inspiratie die de podcasts te bieden hebben.”, aldus Kerster.

De Nationale Franchise Podcast belooft een verfrissend perspectief te bieden op alle aspecten van het franchise bedrijfsmodel. Luisteraars kunnen zich verheugen op boeiende interviews met vooraanstaande figuren uit de branche, praktische tips om te slagen in de wereld van samenwerkend ondernemen, en een diepgaand begrip van de uitdagingen en kansen die de franchise biedt.

Of je nu onderweg bent naar je werk, tijdens een pauze luistert of gewoon ontspannen thuis bent, de Nationale Franchise Podcast biedt een meeslepende luisterervaring die je helpt om beter te begrijpen hoe franchise werkt en hoe je succesvol kunt zijn binnen dit boeiende zakelijke ecosysteem.

We nodigen alle geïnteresseerden uit om te luisteren en zich te abonneren op De Nationale Franchise Podcast op Spotify en andere platforms, zodat ze als eerste toegang hebben tot nieuwe afleveringen en geen enkel inzicht hoeven te missen.

Ben jij ook betrokken bij Franchise en wil je graag meedoen? Neem dan contact op met John Kerster van Myopen Media via j.kerster@myopenmedia.nl of bel 0623897004.

×