Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: De Pizzabakkers in Hilversum

Op zaterdag 26 oktober opent De Pizzabakkers Hilversum zijn deuren. Mensen kunnen bij het buurtrestaurant terecht voor Romeinse pizza’s uit de houtoven met daarbij een glas prosecco of Peroni. De nieuwe vestiging van De Pizzabakkers is te vinden aan de Groest in het voormalige pand van Oh Lobo.

Even voorstellen

Mathilde (37 jaar) is de afgelopen weken samen met een klusteam druk in de weer geweest met sloophamer en kwast om het pand aan de Groest in een nieuw jasje te steken. Ze is de kersverse eigenaresse van het nieuwe restaurant van De Pizzabakkers in Hilversum. Op haar zestiende begon zij al in de horeca. Ze werkte onder meer in de hotellerie en startte restaurants op. Haar droom bleef altijd om haar eigen restaurant te openen, deze droom wordt nu werkelijkheid.

Aan de Groest

De nieuwe vestiging van De Pizzabakkers is te vinden aan de Groest tegenover winkelcentrum Hilvertshof. De pizza’s van het restaurant kunnen mee naar huis worden genomen of kunnen ter plekke opgegeten worden in de bakkerij of buiten op het terras.

Pizza & prosecco

De Pizzabakkers maakt Romeinse houtovenpizza’s met een dunne, knapperige bodem volgens eigen recept. De pizza’s worden belegd met verse, veelal authentiek Italiaanse ingrediënten. De combinatie van houtovenpizzeria en proseccobar is uniek in Nederland. In Italië is prosecco een pretentieloos drankje. Prosecco is voor Italianen wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Dit maakt het diner volgens De Pizzabakkers compleet.

Feestelijke opening

Op zaterdag 26 oktober opent De Pizzabakkers Hilversum feestelijk zijn deuren. Van 15 tot 18 uur is er live muziek en worden er pizzapuntjes uitgedeeld. Vanaf zondag 27 oktober is De Pizzabakkers officieel open en kunnen pizzaliefhebbers zeven dagen per week vanaf 17 uur terecht.

×